Štítky

Štítky

čtvrtek 30. května 2013

Treska zapečená s rajčaty a parmezánem




 Postup(2 porce): 4 filety položíme kůží dolů, osolíme, zakápneme olivovým olejem a zastříkneme citronovou šťávou, vložíme do pekáčku. Rajčata (1 konzerva loupaných krájených) scedíme, smícháme s drceným česnekem (2stroužky) a sekanou petrželkou a směs poklademe na filety. Zasypeme strouhankou (3 lžíce) smíchanou s parmezánem (3 lžíce), poklademe plátky másla. Pečeme v troubě vyhřáté na 200st. 10-15 minut. Než se ryba upeče na pánvičce rozpustíme máslo, vlijeme šťávu z rajčat, lehce zredukujeme a ochutíme (sůl a cukr) Servírujeme s chlebem, bagetou nebo bramborem.










Žádné komentáře:

Okomentovat