Štítky

Štítky

úterý 22. října 2013

Pangas s křupavou bagetkou



Postup: Připravíme si marinádu na pangese z limetkove šťávy, bazalky, soli a pepře. Smícháme jogurt, majonézu, citronovou kůru, sůl a pepř a dáme vychladit do lednice.
Pangase opečeme v troubě na grilu, ke konci přidáme bagetku a upečeme do křupava. Podáváme se salátem ( rukola, polníček,...) smíchaným s jogurtovou zálivkou.

2 komentáře:

  1. No, vypadá to skvěle. Ovšem co se týče kvality ryby, asi bych volila spíše tresku než pangase, ale to už je věc vkusu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No:(...v dnešní době je 99% jídla co jíme sajrajt, na kterém všichni spokojeně žijeme :) Kromě podomácku vypěstovaných a z BIO farem přivezených potravin k nimž nemám zas až takový přístup. O chovech pangasů se napsalo hodně, vím, nejím ho každý den (a tohodle jsem myslím dostala), ale to samé si člověk přečte o každé rybě, která není z volného moře:( Všechno brát smrtelně vážně,tak žvejkám trávu, mimochodem banány,to je taky pěkný humus. Četla jsem dva testy a ani jeden nic zdravý škodlivého neprokázal, přišlo mi to špíš jako štvavá kampaň na podporu českých ryb (i když ty já miluji a na každém šprochu pravdy trochu) No, dala by se o tom napsat esej, radši končím, kdo chce vymění za tresku, mimochodem původní recet byl s lososem :))

      Vymazat