Štítky

Štítky

úterý 22. října 2013

CRISP




Pořád se tu zmiňuji o funkci Crisp, tak Vám o ní něco napíšu, třeba jí taky u své mikrovlnky máte a vůbec ji nevyužíváte, což může být někdy škoda.
V čem spočívá výhoda této funkce, je to hlavně v zkrácené době přípravy pokrmů a to třeba pro někokoho může být docela podstatné, ono není tak úplně od věci za 7 minut upéct koláč.

A proč tomu tak je? I když není nutné troubu předehřívat,  dosáhne trouba pomocí funkce crisp za 2 minuty 210°C a tato teplota zůstane stálá po celou dobu pečení jídla, aby se jídlo mohlo rychle a dokonale opéct zespoda.

Další příklady jsou:
hranolky za 11 minut, kuře (1,2 kg) za 28 minut, cuketový koláč 13 minut, pizza 11 minut
Brambory, co mám na fotce s kuřecím stehýnkem a houbovou omáčkou jsem připravila ze syrových brambor za 9 minut.
Ještě pár receptů z youtube, jinak docela oříšek něco na netu najít. Musím si vypůjčit mamky kuchařku, kterou před asi 15 lety dostla k mikrovlnce zdarma, škoda že v tomto duchu už Whirlpool nepokračuje, ten už se ani neobtěžuje s nějakým obsáhlejším návodem, člověk musí sám hledat na netu, aby se v těch všech funkcích vyznal.
Kotlety Palermo
Broskvový koláč
sladké pečivo
Čokoládový dort
Bageta plněná hovězím masem a ricottou
Zeleninová tortila
Fantastické chuťovky




Žádné komentáře:

Okomentovat