Štítky
HŘEŠÍME
(7)
NÁPOJE
(4)
OBĚD
(80)
PEČIVO
(7)
POLÉVKY
(11)
PRO DĚTI
(14)
PŘÍLOHA
(3)
SALÁTY
(2)
SLADKÉ
(36)
SNÍDANĚ
(39)
SVAČINA
(45)
VÁNOCE
(7)
VEČEŘE
(23)
VELIKONOCE
(1)
Štítky
DIY
(3)
Fitfam Bakers
(3)
O MĚ
(10)
POTRAVINY
(16)
RECENZE
(4)
SOUTĚŽE
(3)
VÝZVA
(1)
čtvrtek 20. června 2013
Treska
Postup:
Tresku dáme do alobalu, potřeme směsí z bylinek (koriandr, petržel), česneku (1stroužek) a oleje, osolíme, opepříme. Pečeme 20 minut v troubě. Podáváme s bramborem nebo opečeným chlebem a zeleninovým salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat