Štítky

Štítky

čtvrtek 6. června 2013

Minihamburgery


Příprava: 80g hovězího mletého masa smícháme s nadrobno nakrájeným lilkem (50g) a jarní cibulkou . Přidáme kečup (nejlépe domácí-1lžíce), špetku soli, pepře a oregana. Propracujeme v minihamburgery a vložíme na peřící papír do předem vyhráté trouby na 200st.. Celozrnnou bagetu nakrájíme na plátky, poklademe rukolou, minihamburgerem a rajčátkem.

2 komentáře:

  1. Moc pěkný nápad. A jako začínající foodblogerka oděvuji fotografie. Mám se co učit :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, focení se věnuji déle než "zdravému životnímu stylu", jinak váš blog je moderní, moc se mi líbí, ráda budu nakukovat.

    OdpovědětVymazat