Štítky

Štítky

středa 29. ledna 2014

Kuře pečené na česneku s " Amade" ze zelených fazolek podle Jillian Michaels


Postup: Troubu předehřejeme na 180 st.. Paličku česneku pokapeme olivovým olejem, osolíme špetkou soli a zabalíme do alobalu. Pečeme 15 až 20 minut, až je napůl upečená. Zatímco se peče česnek, kuřecí prsa (4 velká)  zlehka osolíme a opepříme. Česnek vyndáme z trouby, pak stroužky pečlivě naskládáme na kuřecí maso, které dáme na rošt do trouby. Pečeme 15 až 20 minut.
Zelené fazolky (1 hrnek) dáme do 1 l vroucí vody na 2-3 minuty, vyndáme a osušíme. Středně velký hrnec postříkáme olejem ve spreji, zahřejeme na střední teplotu, přidáme utřený česnek (2 stroužky) a mandle (1 lžíce), restujeme až  mandle lehce zhnědnou. Přidáme zelené fazolky a restujeme, až jsou promíchané a teplé. Podáváme s kuřecím masem. 

Na porci: Kalorie 308,8, cholesterol 37,8 mg, tuky: 18,4 g, Nasycené tuky: 3,6 g, kalorie z tuků 27,5, transtuky 0g, bílkoviny 15,7g, Uhlohydráty: 21g, Sodík: 397,3 mg, vláknina: 3,7 g, cukry:1,4 g

Zdroj: Jillian Michaels-Ovládněte svůj metabolismus

Jak asi většina z vás ví, Jillian používá, šťastná kuřata, košér sůl, vše čerstvé,jak jen je to možné, já použila vše běžné, nic speciálního, olej olivový.
 

2 komentáře:

  1. Lenko, máte tolik krásných receptů! Moc děkuji za insirpaci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, budu ráda i za zpětnou vazbu, pokud vám bude chutnat:)

      Vymazat