postup: horkovzdušnou troubu předehřejeme na 170 stupňů. Kousky ryby ze všech stran osolíme a opepříme. Zapékací formu vymastíme máslem. Máslem potřeme i kousky ryby.
V misce promícháme mandle, nasekanou petrželku a nastrouhaný sýr (typu ementál, eidam). Směsí potřeme kousky lososa. Zapékací formu vložíme do trouby a pečeme patnáct až dvacet minut. Po uplynutí této doby už by měla být krusta na povrchu krásně zlatavá a správně křupavá.
Jídlo podáváme nejépe s bramborami (vařenými, já opět pekla v mikrovlnce) a zeleným salátem, případně s dušenou zeleninou.
V misce promícháme mandle, nasekanou petrželku a nastrouhaný sýr (typu ementál, eidam). Směsí potřeme kousky lososa. Zapékací formu vložíme do trouby a pečeme patnáct až dvacet minut. Po uplynutí této doby už by měla být krusta na povrchu krásně zlatavá a správně křupavá.
Jídlo podáváme nejépe s bramborami (vařenými, já opět pekla v mikrovlnce) a zeleným salátem, případně s dušenou zeleninou.
Žádné komentáře:
Okomentovat