je nám jasné, že dostáváte spousty nabídek, ale podařila se nám ještě dohodnout s partnerem velmi zajímavá soutěž, kde 5 vítězných food bloggerů obdrží částku 10 000 Kč a ten nejlepší navíc dostane APEROL na celé léto!
Pravidla soutěže
Zúčastnit se může opravdu každý se svým food blogem. Jedinou podmínkou účasti je psaní food blogu v českém jazyce.
1. Vytvořte a publikujte příspěvek na svém blogu na téma „Aperitivo Moment“. Jeho typickou součástí je finger food a sklenka aperitivu. Nejtypičtějším je Aperol Spritz. Součástí příspěvku musí být fotografie vytvořeného finger food a drink na bázi Aperol, Campari, Crodino nebo Cinzano. 2. Pošlete internetový odkaz na svůj příspěvek na e-mail foodblogroku@gmail.com.
Uzávěrka soutěže je 26. dubna 2015.
Následně odborná porota APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU vybere 5 food bloggerů s nejlepšími příspěvky. Hodnotit se bude hlavně nápaditost, ale i celková vizuální podoba. Příspěvek nemusí obsahovat jednotlivé kroky přípravy.
Vyhlášení vítězů proběhne na večírku – slavnostním vyhlášení vítězů APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2014.
Co je „Aperitivo Moment“
Neformální setkání přátel v baru v podvečerních hodinách. Často předchází společné večeři, ale není to podmínkou. Lidé popíjejí drink a pojídají finger food. Tradiční záležitost je to zejména v Itálii či Francii.
Ilustrační fotografii pro představu naleznete zde: http://foodblogroku.cz/soutez/
Pokud budete potřebovat další informace k soutěži, neváhejte mne kontaktovat.
Věříme, že Vás soutěž zaujme a že se rádi zúčastníte.
Hezký večer
Lukáš Beránek APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU e-mail: foodblogroku@gmail.com
Dobrý večer Lenko,
OdpovědětVymazatje nám jasné, že dostáváte spousty nabídek, ale podařila se nám ještě dohodnout s partnerem velmi zajímavá soutěž, kde 5 vítězných food bloggerů obdrží částku 10 000 Kč a ten nejlepší navíc dostane APEROL na celé léto!
Pravidla soutěže
Zúčastnit se může opravdu každý se svým food blogem. Jedinou podmínkou účasti je psaní food blogu v českém jazyce.
1. Vytvořte a publikujte příspěvek na svém blogu na téma „Aperitivo Moment“. Jeho typickou součástí je finger food a sklenka aperitivu. Nejtypičtějším je Aperol Spritz. Součástí příspěvku musí být fotografie vytvořeného finger food a drink na bázi Aperol, Campari, Crodino nebo Cinzano.
2. Pošlete internetový odkaz na svůj příspěvek na e-mail foodblogroku@gmail.com.
Uzávěrka soutěže je 26. dubna 2015.
Následně odborná porota APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU vybere 5 food bloggerů s nejlepšími příspěvky. Hodnotit se bude hlavně nápaditost, ale i celková vizuální podoba. Příspěvek nemusí obsahovat jednotlivé kroky přípravy.
Vyhlášení vítězů proběhne na večírku – slavnostním vyhlášení vítězů APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2014.
Co je „Aperitivo Moment“
Neformální setkání přátel v baru v podvečerních hodinách. Často předchází společné večeři, ale není to podmínkou. Lidé popíjejí drink a pojídají finger food. Tradiční záležitost je to zejména v Itálii či Francii.
Ilustrační fotografii pro představu naleznete zde: http://foodblogroku.cz/soutez/
Pokud budete potřebovat další informace k soutěži, neváhejte mne kontaktovat.
Věříme, že Vás soutěž zaujme a že se rádi zúčastníte.
Hezký večer
Lukáš Beránek
APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU
e-mail: foodblogroku@gmail.com
www.foodblogroku.cz
www.facebook.com/foodblogroku
#foodblogroku